Ta hjälp av TEKO Logistik under 2022!

Publicerat den 3 January, 2022

De senaste två åren har varit en verklig rollercoaster i den globala transportervärlden. Vi har sett de högsta priserna för flyg någonsin och 2021 summeras som det år med de högsta priserna för sjötransporter. Förarbrist på lastbilssidan och i Sverige aviseras nu stora förändringar bland åkerierna för 2022.
Det vi kan vänta oss är ett 2022 där det fortsatt kommer vara rörigt och där alla företag kommer upptäcka att man behöver lägga mer tid på att ha koll på sin logistik. Nya tilläggsavgifter är något som vi sett bli allt mer vanligt och som påverkar alla. Sjöspeditörerna flaggar för att de inte längre kommer kunna ge längre priser än kvartalsvis då de själva inte får längre ingångsavtal hos rederierna, vilket gör att uppföljning och kontroll av kostnader inom logistiken kommer bli än viktigare.

Vi på TEKOLOGISTIK finns här för er medlemmar att hjälpa er med att ha koll på era logistikflöden. Att se till att ni har rätt avtal, att ni arbetar med rätt produkter/tjänster och att ni säkerställer att ni arbetar så grönt som möjligt.
Detta är en kostnadsfri service för alla medlemmar inom TEKO och är mycket uppskattad bland de medlemmar som använder den.
För er som använder något av TEKOs ramavtal så ber vi er kontakta er kontaktperson hos oss för att få en uppdatering kring 2022 års priser.

Med detta vill vi önska gott nytt år och vi ses och hörs 2022!
Denna webbplats använder cookies för att ge användaren ökad funktionalitet.