Om Tekologistik

Transportförbättringar, effektivare flöden och kostnadssänkningar för TEKOs medlemmar.

Väl beprövat koncept som håller!

Tekologistik  drivs som ett samarbete mellan branschorganisationen TEKO – Sveriges Textil och Modeföretag och Greenway Logistics AB. Konceptet kommer från Holland där TEKOs systerorganisation MODINT startade konceptet 2006. Sedan dess har antalet Textila branschorganisationer som driver sitt eget koncept med Greenway Logistics ökat till 10 organisationer i sex länder.

Greenway Logistics drar nytta av att kunnat förhandla med internationella ledande logistikföretagen, men har också lokala partners och kunskap inom både logistik och mode-, textil- och sportbranschen. Kvaliteten i leveransprocessen är den viktigaste aspekten bland alla initiativ. De anställda har mångårig erfarenhet av både textilbranschen och logistik.

Konceptet Tekologistik startade 2013 med målsättningen att sänka logistikkostnaderna för medlemmarna inom Branschorganisationen TEKO och nu tar vi ett steg vidare och implementerar vårt hållbarhetsarbete inom logistik med CO2 Improve.

Greenway Logistics AB är licensierad partner för IAF – International Apparel Federation att utföra motsvarande koncept globalt för IAFs medlemmar.

Inte redan medlemmar i teko?

nära samarbete med flera branschorganisationer

Greenway Logistics och Tekologistik har ett nära samarbete med ett flertal branschorganisationer. För dessa organisationer arbetar Greenway som specialister inom logistik och representerar dessa organisationer vid mötet med medlemmar.