logistik

Tekologistik arbetar för att hjälpa TEKOs medlemmar inom alla typer av logistikfrågor.

Greenway Logistics arbetar intensivt tillsammans med många olika logistikföretag. Dessa samarbeten är i själva verket kärnan i den kollektiva logistiken. Greenway Logistics väljer alltid företag som utöver att leverera arbete och tjänster av kvalitet också förstår och anammar betydelsen av samarbete.

Greenway Logistics kan ordna samarbetspartners för alla förekommande behov inom transport och magasinering. Med dessa partners utvecklar och testar Greenway Logistics också nya idéer för att skapa nya affärsmöjligheter för branschorganisationerna. Våra kriterier vid val av partners vilar slutligen också starkt på hållbarhetsaspekterna.

Grön Logistik

Logistik har en nyckelroll i den globala ekonomin, vilket innebär att det är mycket viktigt att organisationer uppmärksammar grönare logistik. Inom transport handlar det om att spara kilometer, bränsle och minska utsläppen av partiklar och koldioxid. Greenway Logistics har expertisen för att göra logistiken för mode-, sport-, textil- och lifestylesföretag mer hållbar. Alla logistikkoncept från Greenway Logistics syftar till att minska
företagens koldioxidavtryck.

Greenway Logistics har utvecklat ett koncept tillsammans med IAFCO₂ Improve. CO₂ Improve hjälper företag att få en inblick i sitt koldioxidavtryck (med hjälp av officiell, certifierad övervakning) och hjälper företagen att minska koldioxidutsläppen från logistikverksamheten genom innovation och samarbete. Det handlar om att förbättra i stället för att kompensera. Det slutgiltiga målet är att förbättra den globala mode-, sport- och lifestylesindustrin när det gäller CO₂-utsläpp från logistik.

ISTÄLLET FÖR FEM LASTBILAR MED VARSITT PAKET - EN BIL MED FEM PAKET

Om vi samlastar våra transporter med samma transportör när vi ändå skall till samma ställe blir transporten både effektivare, grönare och billigare. För att förklara det enkelt:

Låt inte fem lastbilar var för sig leverera ett paket till en mottagare utan låt en lastbil leverera fem paket!

Export, tull och frihandel

Många företag ser expansionsmöjligheter utanför Sverige och Norden men behöver hjälp att sortera och finna rätt väg. Tekologistik har lång erfarenhet kring export till och utanför EU. Mycket av svårigheterna handlar om tull och frihandel och här erbjuder Tekologistik fri rådgivning och expertis samt har många samarbetspartners som kan utföra allt från lager, distribution, tullhantering samt returlösningar.

Vikt* högst kgPris per kolliVolymberäknat högst kgPrisTilläggstjänsterPris per kolli
3781:-351423:-/kolliEarly Collect0:-
5842:-501553:-/kolliMottagarfrakt48:-
10923:-7531:90/kgÄndrat förfogande **92:-
151000:-10028:50/kgÄndrat förfogande***180:-
201081:-30025:40/kgÄndrat förfogande****220:-
251187:-300>23:40/kgLeverans utan kvittens0:-
301312:---Klimatkompensation0:25