Amerikanska Marknaden

Publicerat den 6 May, 2024

Att träda in på den Amerikanska marknaden kräver planering och strategi.En avgörande aspekt är att förstå logistikens utmaningar och att hitta lösningar som möjliggör sömlös distribution. Tekologistik har nyligen börjat samarbeta med ett kanadensiskt-amerikanskt fulfillment-företag som är specialiserat på mode, skor, accessoarer och textilier.
Denna 3PL-partner har stor kunskap om import, tullar och regelverk. De har ett omfattande nätverk av 19 lagerlokaler spridda över USA och Kanada. Detta gör det möjligt för Svenska företag att föra sina produkter närmare sina amerikanska kunder, vilket resulterar i snabbare leveranser.
En viktig fördel med detta samarbete är förenklingen av returprocessen. Genom att använda lokala fulfillment center i USA kan Svenska företag minska komplexiteten för returer från USA till EU.
Detta resulterar i lägre kostnader och snabbare bearbetningstider, vilket förbättrar den övergripande operationella effektiviteten.
Samarbetet mellan Tekologistik och en 3PL-partner i USA erbjuder möjligheter för Svenska mode- och textilföretag att framgångsrikt ta sig in på den amerikanska marknaden.

Vill du veta mer?
Kontakta oss på FRAKTSUPPORT

Denna webbplats använder cookies för att ge användaren ökad funktionalitet.